Psykolog Zinaida Riisfeldt

Psykolog Zinaida Riisfeldt

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og autoriseret af Psykolognævnet.

 

Siden 2018 har jeg arbejdet som privatpraktiserende psykolog. Jeg arbejdede allerede under studiet metakognitivt og i 2019 blev jeg certificeret metakognitiv terapeut på level 1, efter at have taget min 2-årige efteruddannelse hos Adrian Wells, og jeg bliver færdig med level 2 i april 2022.

 

Jeg brænder for metakognitiv terapi og tilbyder både individuel terapi og gruppeforløb. Jeg har god erfaring med at hjælpe mine klienter ud af angst og især helbredsangst, stress og depression samt OCD, søvnbesvær, og lavt selvværd. Herudover har jeg stor erfaring med at hjælpe klienter med hjernerystelse tilbage til en bedre hverdag.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og autoriseret af Psykolognævenet.

 

Siden 2018 har arbejdet som privatpraktiserende psykolog. Jeg arbejdede allerede under studiet metakognitivt, og i 2019 blev jeg certificeret metakognitiv terapeut på level 1, efter at have taget min 2-årige efteruddannelse hos Adrian Wells, og jeg bliver færdig med level 2 i april 2022.

 

Jeg brænder for metakognitiv terapi og tilbyder både individuel terapi og gruppeforløb. Jeg har god erfaring med at hjælpe mine klienter ud af angst og især helbredsangst, stress og depression samt OCD, søvnbesvær, og lavt selvværd. Herudover har jeg stor erfaring med at hjælpe klienter med hjernerystelse tilbage til en bedre hverdag.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har siden 2018 arbejdet selvstændigt som psykolog. Jeg har arbejdet metakognitivt allerede på studiet og i 2019 blev jeg certificeret metakognitiv terapeut på level 1, efter at have taget min 2-årige efteruddannelse hos Adrian Wells.

Jeg brænder for metakognitiv terapi og tilbyder både individuel terapi og gruppeforløb. Jeg har god erfaring med at hjælpe mine klienter ud af angst, stress og depression samt OCD, søvnbesvær, og lavt selvværd.

Jeg gør mit bedste for at du ikke oplever lang ventetid

Når man har truffet beslutningen om, at ville til psykolog kan det være rart med en hurtig tid. Jeg gør mit bedste for, at give en tid, når dit behov er der.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og optaget i MCT-Institute Danish Branch.

Er du blevet nysgerrig på, om et forløb er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 28900849 eller booke tid online til din første samtale her:

Jeg gør mit bedste for at du får kort ventetid

Når man har truffet beslutningen om, at ville til psykolog kan det være rart med en hurtig tid. Jeg gør mit bedste for, at give en tid, når dit behov er der.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og optaget i MCT-Institute Danish Branch.

Er du blevet nysgerrig på, om et forløb er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 28900849 eller booke tid online til din første samtale her: