Psykolog Maria Bang

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2009. Jeg startede min psykologkarriere på neurologisk afdeling på Glostrup Hospital. Her arbejdede jeg med personer med neurologiske lidelser og deres pårørende. I 2012 blev jeg autoriseret som psykolog. Fra 2014-2016 arbejdede jeg som psykolog ved demens- og hukommelsesklinikken på Rigshospitalet. Her arbejdede jeg med udredning og genetisk rådgivning.

 

Siden 2016 har jeg haft min egen praksis i Lyngby.

I 2018 er jeg blevet færdig med min 2-årige efteruddannelse i metakognitiv terapi ved Adrian Wells og dermed blevet certificeret i metakognitiv terapi på level 1.

I 2021 blev jeg færdig med overbygningen til den metakognitive terapi, og dermed certificeret i metakognitiv terapi på level 2, som er det højeste niveau af certificering, der kan opnås. Den metakognitive terapi anvender jeg til daglig i min praksis med god effekt til klienter med angst, stress og depression.

Psykolog Maria Bang

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2009. Jeg startede min psykologkarriere på neurologisk afdeling på Glostrup Hospital. Her arbejdede jeg med personer med neurologiske lidelser og deres pårørende. I 2012 blev jeg autoriseret som psykolog. Fra 2014-2016 arbejdede jeg som psykolog ved demens- og hukommelsesklinikken på Rigshospitalet. Her arbejdede jeg med udredning og genetisk rådgivning.

 

Siden 2016 har jeg haft min egen praksis i Lyngby.

I 2018 er jeg blevet færdig med min 2-årige efteruddannelse i metakognitiv terapi ved Adrian Wells og dermed blevet certificeret i metakognitiv terapi på level 1.

I 2021 blev jeg færdig med overbygningen til den metakognitive terapi, og dermed certificeret i metakognitiv terapi på level 2, som er det højeste niveau af certificering, der kan opnås. Den metakognitive terapi anvender jeg til daglig i min praksis med god effekt til klienter med angst, stress og depression.

Psykolog Maria Bang

Få hjælp i trygge rammer

I et terapiforløb hos mig bliver du mødt med respekt og forståelse. Jeg møder dig i øjenhøjde, og gør meget ud af at tage udgangspunkt i, hvor du er i dit liv nu. Alle mennesker har forskellige historier og forskellige problemstillinger og det skal respekteres. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og føler at du opnår bedring og forandring. Som psykolog gør jeg mit bedste for at skabe rammerne for lige netop det.

Psykolog Maria Bang

Få hjælp i trygge rammer

I et terapiforløb hos mig bliver du mødt med respekt og forståelse. Jeg møder dig i øjenhøjde, og gør meget ud af at tage udgangspunkt i, hvor du er i dit liv nu. Alle mennesker har forskellige historier og forskellige problemstillinger og det skal respekteres. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og føler at du opnår bedring og forandring. Som psykolog gør jeg mit bedste for at skabe rammerne for lige netop det.

Jeg gør mit bedste for at du ikke oplever lang ventetid

Når man har truffet beslutningen om, at ville til psykolog kan det være rart med en hurtig tid. Jeg gør mit bedste for, at give en tid, når dit behov er der.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og optaget i MCT-Institute Danish Branch.

Er du blevet nysgerrig på, om et forløb er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 28900849 eller booke tid online til din første samtale her:

Jeg gør mit bedste for at du får kort ventetid

Når man har truffet beslutningen om, at ville til psykolog kan det være rart med en hurtig tid. Jeg gør mit bedste for, at give en tid, når dit behov er der.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og optaget i MCT-Institute Danish Branch.

Er du blevet nysgerrig på, om et forløb er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 28900849 eller booke tid online til din første samtale her: