Psykolog Maria M. Bang

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2009. Jeg startede min psykologkarriere på neurologisk afdeling på Glostrup Hospital. Her arbejdede jeg med personer med neurologiske lidelser og deres pårørende. I 2012 blev jeg autoriseret som psykolog. Fra 2014-2016 arbejdede jeg som psykolog ved demens- og hukommelsesklinikken på Rigshospitalet. Her arbejdede jeg med udredning og genetisk rådgivning.

 

Siden 2016 har jeg haft min egen praksis i Lyngby. I 2018 er jeg blevet færdig med en 2-årig efteruddannelse i metakognitiv terapi ved Adrian Wells og dermed blevet certificeret i metakognitiv terapi som jeg anvender til daglig i min praksis med god effekt.

Psykolog Maria M. Bang

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2009. Jeg startede min psykologkarriere på neurologisk afdeling på Glostrup Hospital. Her arbejdede jeg med personer med neurologiske lidelser og deres pårørende. I 2012 blev jeg autoriseret som psykolog. Fra 2014-2016 arbejdede jeg som psykolog ved demens- og hukommelsesklinikken på Rigshospitalet. Her arbejdede jeg med udredning og genetisk rådgivning.

 

Siden 2016 har jeg haft min egen praksis i Lyngby. I 2018 er jeg blevet færdig med en 2-årig efteruddannelse i metakognitiv terapi ved Adrian Wells og dermed blevet certificeret i metakognitiv terapi som jeg anvender til daglig i min praksis med god effekt.

Psykolog Maria Bang

Få hjælp i trygge rammer

I et terapiforløb hos mig bliver du mødt med respekt og forståelse. Jeg møder dig i øjenhøjde, og gør meget ud af at tage udgangspunkt i, hvor du er i dit liv nu. Alle mennesker har forskellige historier og forskellige problemstillinger og det skal respekteres. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og føler at du opnår bedring og forandring. Som psykolog gør jeg mit bedste for at skabe rammerne for lige netop det.

Psykolog Maria Bang

Få hjælp i trygge rammer

I et terapiforløb hos mig bliver du mødt med respekt og forståelse. Jeg møder dig i øjenhøjde, og gør meget ud af at tage udgangspunkt i, hvor du er i dit liv nu. Alle mennesker har forskellige historier og forskellige problemstillinger og det skal respekteres. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og føler at du opnår bedring og forandring. Som psykolog gør jeg mit bedste for at skabe rammerne for lige netop det.

Jeg gør mit bedste for at du ikke oplever lang ventetid

Når man har truffet beslutningen om, at ville til psykolog kan det være rart med en hurtig tid. Jeg gør mit bedste for, at give en tid, når dit behov er der.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og optaget i MCT-Institute Danish Branch.

Jeg gør mit bedste for at du får kort ventetid

Når man har truffet beslutningen om, at ville til psykolog kan det være rart med en hurtig tid. Jeg gør mit bedste for, at give en tid, når dit behov er der.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og optaget i MCT-Institute Danish Branch.