Overtænkning
Artikel i Frederiksborg Amts Avis

Overtænkning
Artikel i Frederiksborg Amts Avis

Når overtænkning volder problemer.

 

Før jul blev jeg interviewet af Frederiksborg Amts Avis. Vi fik en god snak om blandt andet overtænkning, og hvordan jeg arbejder med overtænkning når det volder problemer.
Du kan læse med her:

 

Når overtænkning volder problemer

 

Før jul blev jeg interviewet af Frederiksborg Amts Avis. Vi fik en god snak om blandt andet overtænkning, og hvordan jeg arbejder med overtænkning når det volder problemer.
Du kan læse med her:

 

Få hjælp til overtænkning i vores praksis i Lyngby

Hvis du har spørgsmål eller bare har lyst til at høre mere om overtænkning og metakognitiv terapi, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive på psykolog@mariabang.dk eller ringe til mig på 28 90 08 49.

Få hjælp til overtænkning i vores praksis i Lyngby

Hvis du har spørgsmål eller bare har lyst til at høre mere om overtænkning og metakognitiv terapi, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive på psykolog@mariabang.dk eller ringe til mig på 28 90 08 49.