På togtur til meta-land

På togtur til meta-land

Hvad har jeg lavet de sidste to år?

Hvad har du lavet de sidste to år? Jeg har været på en 2-årig efteruddannelse i metakognitiv terapi i Tyskland ved Adrian Wells, og kan nu tilføje ”certificeret metakognitiv psykolog” til mit CV. Og det har jeg i den grad glædet mig til!

Opstarten på et nyt metakognitivt kapitel

Det har været to sindssygt spændende og lærerige år. Da jeg først stiftede bekendtskab med den metakognitive terapi var jeg nysgerrig, men også en smule skeptisk. Adrian Wells, som er grundlæggeren af metoden, har med sin faglighed og også ydmyghed været utrolig inspirerende. Og min skepsis blev hurtigt gjort til skamme. Den metakognitive terapi er utrolig effektiv. Klienterne opnår hurtigt bedring i deres oplevede symptomer og få oplever tilbagefald. Den metakognitive terapi er baseret på solid forskning og behandlingen virker. Læringskurven har været stejl. Og nu er jeg i mål på level 1.

 

I går aftes var der graduation dinner for hele holdet – og det var festligt. Der var fine taler, vi skålede i champagne og fik hver i sær overrakt vores diplomer. Det var en herlig aften. En aften jeg havde glædet mig til og også set frem til. I dag vender jeg retur til min praksis som certificeret metakognitiv psykolog.

 

De sidste to år har været en rejse ud i den metakognitive terapi. Ikke kun fysisk i form af mange lærerige, hyggelige og også sjove timer i Hannover, men i den grad også mentalt. Man skal ikke altid hoppe på det første tog på perronen, nogle gange er det værd at lade det passere og vente på det næste der kommer. Jeg er glad for at jeg hoppede på togturen til meta-land, og den er kun lige startet.

Hvad har jeg lavet de sidste to år?

Hvad har du lavet de sidste to år? Jeg har været på en 2-årig efteruddannelse i metakognitiv terapi i Tyskland ved Adrian Wells, og kan nu tilføje ”certificeret metakognitiv psykolog” til mit CV. Og det har jeg i den grad glædet mig til!

Opstarten på et nyt metakognitivt kapitel

Det har været to sindssygt spændende og lærerige år. Da jeg først stiftede bekendtskab med den metakognitive terapi var jeg nysgerrig, men også en smule skeptisk. Adrian Wells, som er grundlæggeren af metoden, har med sin faglighed og også ydmyghed været utrolig inspirerende. Og min skepsis blev hurtigt gjort til skamme. Den metakognitive terapi er utrolig effektiv. Klienterne opnår hurtigt bedring i deres oplevede symptomer og få oplever tilbagefald. Den metakognitive terapi er baseret på solid forskning og behandlingen virker. Læringskurven har været stejl. Og nu er jeg i mål på level 1.

 

I går aftes var der graduation dinner for hele holdet – og det var festligt. Der var fine taler, vi skålede i champagne og fik hver i sær overrakt vores diplomer. Det var en herlig aften. En aften jeg havde glædet mig til og også set frem til. I dag vender jeg retur til min praksis som certificeret metakognitiv psykolog.

 

De sidste to år har været en rejse ud i den metakognitive terapi. Ikke kun fysisk i form af mange lærerige, hyggelige og også sjove timer i Hannover, men i den grad også mentalt. Man skal ikke altid hoppe på det første tog på perronen, nogle gange er det værd at lade det passere og vente på det næste der kommer. Jeg er glad for at jeg hoppede på togturen til meta-land, og den er kun lige startet.

Hør mere om mit arbejde i klinikken

Hvis du har spørgsmål eller bare har lyst til at høre mere om metakognitiv terapi, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til psykolog@mariabang.dk eller ringe til mig på 28 90 08 49.

Hør mere om mit arbejde i klinikken

Hvis du har spørgsmål eller bare har lyst til at høre mere om metakognitiv terapi, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til psykolog@mariabang.dk eller ringe til mig på 28 90 08 49.